Vipps for Wix Support

Vipps for Wix support

Om det skulle vise seg å være rusk i maskineriet, har du kommet til rett sted! Vi i CRUDE står for supporten for Vipps for Wix integrasjonen. Fyll ut skjemaet på denne siden og du vil motta hjelp.

Responstid på henvendelser
48 timer på virkedager (man-fre).

Kikk gjerne på ofte stilte spørsmål, da spørsmålet du har kan være besvart allerede!

Denne gratis supporten dekker kun selve integrasjonen til Vipps i Wix. For henvendelser som angår Vipps eller Wix direkte, henviser vi deretter.

Trenger du hjelp?

Fyll ut kontaktskjemaet og vi svarer deg via mail

Trenger du Vipps for Shopify support? Klikk her i stedet.

FAQ – ofte stilte spørsmål

Kikk raskt over FAQ-en vår, da noen muligens har hatt samme problem som deg tidligere.

Hvorfor er ikke ordrene captured/betaling innhentet i Vipps når ordren er sendt?

I Wix så er det en begrensning som gjør at vi ikke får gjort capture inne fra Wix, og dette må derfor gjøres manuelt av butikken via Vipps Portalen. Så fort denne begrensningen er fjernet, så vil vi gjøre slik at capture kan gjøres direkte fra Wix, slik at det blir enda enklere. 🙂

Hvordan capturer jeg?

Med Wix så capturer du ordrene i Vipps Portalen. https://portal.vipps.no/  For å få tilgang til Vipps Portalen må du ha en bedriftskonto i Vipps. Logg deg inn der og gå til «Transaksjoner»:

Her får du oversikt over alle transaksjoner for din bedrift. Her kan du finne frem den transaksjonen du ønsker å capture og klikke på den.

Skriv inn ønsket beløp for å gjøre en partial-capture/delvis belastning. For å capture hele beløpet klikker du bare på «Belast» knappen uten å skrive inn noe beløp.

Hvordan kansellerer eller refunderer jeg en ordre?

Dette kan gjøres direkte i Wix Admin. Logg inn i din Wix butikk og gå til ordreoversikten. Gå inn på ønsket ordre, og klikk kanseller/refunder i menyvalgene oppe til høyre. Du kan gjøre dette i Vipps Portalen også, men vi anbefaler at dette gjøres i Wix, for å beholde synken mellom ordre. Gjør du en kansellering/refundering i Vipps Portalen, vil ikke dette gjenspeiles i Wix Admin.

Finner du ikke ut av det?

Gå til kontaktskjemaet for å få hjelp. 🙂

Gå til kontaktskjema