Digital
markedsføring

Vi skaffer deg mer salg ved hjelp av digital markedsføring

Generelt om digital markedsføring

 

Hvem passer digital markedsføring for?

Digital markedsføring passer glimrende for de som ønsker mest mulig markedsføring for pengene. Dette kan være alt fra små nyoppstartede butikker til store nettbutikker. Det som er veldig spennende er at denne typen markedsføring muliggjør effektiv annonsering selv for små bedrifter med små budsjetter. Passer også for de fleste bransjer.

Lasernøyaktig målretting

Digital markedsføring muliggjør en ekstremt nøyaktig målretting, her er det nesten bare fantasien som setter grensene. Med f.eks Facebook kan man ikke bare segmentere på demografi, men også adferds-attributter. Det betyr at vi kan skreddersy annonsene for akkurat den målgruppen som er mest interessant for deg, basert på adferd og interesse.

Målbare resultater

Både underveis og etter endt annonsering får man oversikt over hvordan kampanjen fungerer. Vi holder kontakten med deg for å holde deg oppdatert på resultatene.

Kontroll på budsjetter

Det er enkelt å holde kontroll på kostnadene med digital markedsføring. Vi optimaliserer annonsene slik at dette også passer bedrifter med mindre budsjetter.

Perfekt også for mindre bedrifter

Er man en liten bedrift eller nyoppstartet trenger man å vise seg frem i markedet. Det kan være veldig dyrt med tradisjonell markedsføring. Med f.eks Facebook kan vi sette budsjetter så lavt som 50-100kr/dagen, slik at selv mindre bedrifter har råd til å vise seg frem i markedet/på nettet.

Facebook annonsering

Facebook annonsering er en ypperlig kanal for digital annonsering. Den passer for alle, gir deg mest mulig markedsføring for pengene, lasernøyaktig målretting og passer de fleste bransjer.

Google Ads

Google Ads er en naturlig del av den digitale tilstedeværelsen. Det er så enkelt som at om du ikke er i Google, finnes du ikke! Via Google Ads får man tilgang til å annonsere via Google Søk, Youtube og Google Display, hvor sistnevnte viser display ads i eksempelvis nettaviser, apper på mobilen, utvalgte nettsider osv.

Snapchat Ads

Snapchat Ads er en fin supplerende kanal for å øke din trafikk. Ofte når man litt yngre publikum med denne plattformen.

Kontakt oss idag