Landingssider

Vi skrur sammen landingssider til deg som faktisk fungerer

Landingssider

En nettside er ikke nok idag. Du trenger en nettside som faktisk fungerer. Her snakker vi ikke om at nettsiden er fin å se på, men at den faktisk gjør det den skal. Og det den som regel skal gjøre er å hjelpe deg med å selge dine produkter eller tjenester, ikkesant? Vi hjelper deg med å skru sammen en skikkelig landingsside som genererer leads/salg.

Hva er egentlig en landingsside?

Mange spør seg kanskje om begrepet «landingsside» som vi benytter. Det er den første siden den besøkende kommer til når den besøker nettsiden din. Det kan også kalles en «underside», som kanskje flere kjenner til som begrep. Det er ikke slik at alle besøkende kommer til forsiden din første gang de besøker nettsiden din, det er som regel en eller annen landingsside de treffer først.

Vi i CRUDE betegner en landingsside som noe litt «mer» enn en vanlig underside, da en landingsside er konstruert for å nå ett mål: generere leads eller salg. Og dette er ikke hokus-pokus alltid – det å lage en velfungerende landingsside er ikke noe for hvermannsen, og krever spesiell kunnskap. Disse landingssidene er også laget på siden av den «vanlige» nettsiden, da de er veldig spesifikke mot ett mål.

En landingsside kan være:

  • En side man ønsker å selge et konkret produkt, f.eks en bok
  • En side man ønsker å samle interessenter på en liste
  • En side man ønsker å selge en tjeneste, f.eks denne siden du er på nettopp nå
  • En side man ønsker å få folk til å laste ned ett dokument eller fil
  • En side i en nettbutikk hvor man ønsker å selge et fremhevet produkt, f.eks en pakke/kit

Felles for alle disse er som sagt at de er konstruert for å så effektivt som mulig nå målet sitt; få tak i en e-post/tlf.nr (lead) eller utløse ett salg.

Hvem passer dette for?

De som ønsker en boost av leads/salg kan trenge en slik landingsside.

Det bør kjøres trafikk mot en landingsside

En landingsside er liksom ikke noe uten trafikken sin. Det er svært vanlig å lage landingssider for å kjøre trafikk mot de, f.eks Facebook annonsering. Slike kampanjer er ofte svært suksessfulle.

Hva koster dette?

Pris varierer utifra oppdragets omfang, så kontakt oss for pristilbud!

Jeg vil ha en komplett nettside eller nettbutikk, leverer dere det?

Ja, det gjør vi selvsagt. Vi bruker WordPress til å lage nettsider (og landingssider som regel), samt WooCommerce eller Shopify til å lage nettbutikker. Dette er svært kjente løsninger som fungerer som fjell. Ta kontakt med oss, så gir vi et pristilbud på nettside eller nettbutikk.

Kontakt oss idag