Vipps for Wix

Vi står for utvikling og support for den offisielle pluginen til Vipps i Wix. Pluginen ble lansert høsten 2021.

Ta betalt med Vipps i din Wix nettbutikk

Denne integrasjonen vil muliggjøre det å ta betalt med Vipps i din Wix butikk. Vipps vil bli tilgjengelig i checkout for dine kunder og den støtter selvsagt kansellering og refundering av ordre på en sømløs måte.

Bestill «Vipps på nett»

Har du ikke avtale med Vipps enda? Da kan du be om tilgang til det via Vipps her.

NB! For å sende inn skjemaet trenger de at daglig leder eller den som har signaturrett i selskapet, signerer bestillingen med BankID. Dersom man lurer på hvem i selskapet dette er finner man det hos Brønnøysundregistrene. Når søknaden er godkjent vil du få tilgang til Vipps-portalen. Her vil du finne API-nøklene som du vil få bruk for når du installerer Vipps-pluginen for Wix.

NB! Det tar et par dager å behandle en søknad til Vipps på Nett. Det hender at de som behandler søknaden har spørsmål til søknaden de har mottatt. Da vil du få en mail fra avtale@vipps.no der du blir bedt om å oppklare spørsmål. Hold derfor øye med innboksen din i dagene etter du har signert bestillingen.

Installere Vipps i checkout for Wix

Følg oppskriften under:

  1. Vipps installerer du ved å gå til Settings -> Accept Payments i din Wix admin. Der legger du inn API nøklene dine, og aktiverer selve betalingsmetoden på en enkel måte.
  2. Vipps, så var Vipps aktiv i din Wix butikk! 🙂

Hvordan funker Vipps i Wix

  • Vipps blir tilgjengelig som en vanlig betalingsmetode i din Wix Checkout. Brukeren betaler på samme måte som andre betalingsmetoder.
  • Alle Wix ordre som kommer inn er med status «reservert» i Vipps. Det er først når Vipps ordren er «captured», du får pengene.
  • Du må capture alle Vipps ordre manuelt via Vipps Portalen. Dette må du huske å gjøre, ellers vil du ikke motta pengene.
  • Refund og cancel gjøres direkte i Wix Admin, du slipper å gå via Vipps Portalen for å gjøre dette.

Support

Om det skulle vise seg å være rusk i maskineriet, har du tilgang på gratis hjelp via support-systemet vårt. Her hjelper vi deg med det du måtte lure på ang. pluginen.

Merk: Vi kan kun hjelpe til med problemer som angår selve pluginen. Er det problemer i Vipps eller Wix henviser vi videre deretter.

Har du spesielle ønsker eller trenger hjelp utover det som dekkes av denne supporten, kan du kontakte oss direkte og vi hjelper deg mot betaling.

Gå til Vipps for Wix support