Vipps for Shopify

Vi står for utvikling og support for den offisielle pluginen til Vipps i Shopify.

Ta betalt med Vipps i din Shopify nettbutikk

Denne pluginen vil muliggjøre det å ta betalt med Vipps i din Shopify butikk. Denne integrerer seg på samme måte som øvrige betalingsmetoder i nettbutikken. Denne støtter selvsagt kansellering og refundering av ordre på en sømløs måte.

Har du ikke avtale med Vipps enda? Da kan du be om tilgang til det via Vipps her.

Installere Vipps for Shopify plugin

Følg den enkle oppskriften under:

  1. Installer Vipps app ved å trykke her.
  2. Konfigurer Vipps app ved å legge inn API nøkler fra Vipps-portalen.
  3. Vipps så var det gjort!

Eller se detaljert «bruksanvisning» for hvordan du installerer pluginen på Vipps sin Github her.

1.juli 2022 : Det er sendt ut mail med informasjon om den nye integrasjonen til alle eksisterende brukere av Vipps for Shopify. Husk å capture/refundere/kansellere alle ordre før dere eventuelt går over til den nye integrasjonen. Fortvil ikke, man kan manuelt capture/refundere/kansellere i Vipps-portalen om man har glemt å gjøre dette.

Gammel plugin vil fungere for eksisterende butikker til 31.juli, men vil ikke være mulig å installere for nye butikker lenger. For å installere den nye Vipps for Shopify, kan du trykke her.

Support

Om det skulle vise seg å være rusk i maskineriet, har du tilgang på gratis hjelp via support-systemet vårt. Her hjelper vi deg med det du måtte lure på ang. pluginen.

Merk: Vi kan kun hjelpe til med problemer som angår selve pluginen. Er det problemer i Vipps eller Shopify henviser vi videre deretter.

Har du spesielle ønsker eller trenger hjelp utover det som dekkes av denne supporten, kan du kontakte oss direkte og vi hjelper deg mot betaling.

Gå til support-systemet