Facebook
annonsering

Vi skaffer deg mer salg ved hjelp av Facebook annonsering

Facebook annonsering

Facebook annonsering er en ypperlig kanal for digital annonsering. Den passer for alle, gir deg mest mulig markedsføring for pengene, lasernøyaktig målretting og passer de fleste bransjer.

Vi kjører annonseringen for deg, og hjelper deg i mål!

SE PRISER PÅ FACEBOOK ANNONSERING

 

Hvem passer dette for?

Facebook annonsering passer glimrende for de som ønsker mest mulig markedsføring for pengene. Dette kan være alt fra små nyoppstartede butikker til store nettbutikker. Det som er veldig spennende er at denne typen annonsering muliggjør effektiv annonsering selv for små bedrifter med små budsjetter. Passer også for de fleste bransjer.

Lasernøyaktig målretting

Facebook muliggjør en ekstremt nøyaktig målretting, her er det nesten bare fantasien som setter grensene. Med Facebook kan man ikke bare segmentere på demografi, men også adferds-attributter. Det betyr at vi kan skreddersy annonsene for akkurat den målgruppen som er mest interessant for deg, basert på adferd og interesse.

Målbare resultater

Både underveis og etter endt annonsering får man oversikt over hvordan kampanjen fungerer. Vi holder kontakten med deg for å holde deg oppdatert på resultatene.

Kontroll på budsjetter

Det er enkelt å holde kontroll på kostnadene med Facebook annonsering. Vi optimaliserer annonsene slik at dette også passer bedrifter med mindre budsjetter.

Perfekt også for mindre bedrifter

Er man en liten bedrift eller nyoppstartet trenger man å vise seg frem i markedet. Det kan være veldig dyrt med tradisjonell markedsføring. Med Facebook kan vi sette budsjetter så lavt som 50-100kr/dagen, slik at selv mindre bedrifter har råd til å vise seg frem i markedet/på nettet.

Kontakt oss idag